THE PLAYBOOK FOR THE MODERN MAN, SIGN UP NOW

Get exclusive content, special offers and latest news delivered to your inbox.

Embrace The Cold In This Swiss Chalet Carved Into The Snow

Full screen

What do you do when you’re an entrepreneur, hobby pianist and race car driver and don’t want a cluttered Swiss chalet? You have architects design you a luxurious hillside getaway in the small, snowy village of Anzère, Switzerland.

Chalet Anzére, designed by Amsterdam-based SeARCH, was inspired by one of the oldest chalets in Switzerland, the Grand Chalet Balthus in Rossinière and was fitted under one solid, clear exterior.

The wide white edges of the frame give a distinctive and modern look to the three-level building with the guest house downstairs, the main living areas in the middle and a private apartment on the top level. The garage, which is accessible from the lower road, is connected to all levels through an elevator that was carved into the mountain.

There is also a 3-metre wide terrace included in the chalet with views over the Dent Blanche Massif with 4,000-metre peaks of Matterhorn, Dent Blanche, Dufourspitze and Weisshorn.

Did we mention that the Swiss are among the happiest people in the world? Sign us up.

Close

Sign up now,
you magnificent bastard.

Access exclusive content, be the first to know about giveaways
and receive news before your mates.

z